image
Üdvözli a Tele 5 Taxi !
5-555-555 
06-20 5 555-555
image
Taxikártya
Taxikártya
image
Tele 5 Taxi
 +36-5-555-5555


5-555-555 
06-20 5 555-555


A TELE5TAXI

alapításának éve: 1990.

Dinamikusan fejlődő, fiatal csapat. Megalakulása után, köszönhetően a jó névválasztásnak és az eredményes reklámkampánynak, gyorsan közkedveltté vált a fővárosi utazóközönség körében.

Kezdetben a lakossági igények kielégítése tette ki tevékenységének jelentős részét. Az utóbbi évek tendenciája azt mutatja, hogy folyamatosan bővül a megrendelők köre: közintézmények, reklámcégek, éttermek, hotelek, panziók is felismerték a társaság gyors, minden téren kielégítő szolgáltatását. A TELE5TAXI matricáját viselő taxik volánjánál kulturált megjelenésű, többségében idegen nyelvet is beszélő, nagy szakmai gyakorlattal rendelkező gépkocsivezetők ülnek. A TELE5TAXI éjjel-nappal működő diszpécserközpontjában, a legmodernebb CALL-centeren keresztül, egy időben hat diszpécser és telefonkezelő gondoskodik – akár idegen nyelven is – a havi 110-120 ezer megrendelés gyors, problémamentes lebonyolításáról. A TELE5TAXI városon belüli kiállási ideje 3-10 perc a forgalomtól függően, a repülőtérre 1-2 perc, mert a repülőtér közelében droszt üzemel. Budapest agglomerációs körzetében a kiállási idő 20-25 perc mely kiállási időket a nap bármely szakában teljesíteni tudjuk. A Tele5Taxi-val szerződésben álló cégek, intézmények, hotelek recepciójára a cégünk költségén URH készüléket, vagy mobiltelefont telepítünk, így biztosítva a gyors és költségkímélő taxirendelés. Partnereink nagy létszámú rendezvényeire szükség esetén, mobil diszpécserautót biztosítunk.

A taxi-rendszerű személyszállítási tevékenységünk mellett vállalunk kiscsomag szállítást, futárszolgálatot,bevásárlást, üzenet átadást (kiértesítést), valamint reprezentációs célokra protokollautók biztosítását is.

A TELE5TAXI üzletfeleinek, partnereinek lehetősége van kedvezményes viteldíj alkalmazása mellett, utólagos fizetésű „csekkes elszámolású szerződés” megkötésére is.

A Buda Kft. 2004. decembere óta rendelkezik ISO 2001 minősítéssel.

Diszpécserközpontunk:

A TELE5TAXI saját URH és számítógépes hálózattal támogatott diszpécserközpontja a nap 24 órájában folyamatosan fogadja a beérkező rendeléseket.

Diszpécsereink, telefonkezelőink, egy a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium által kiírt, és általunk sikeresen elnyert EU-pályázat eredményeképpen, immár a legmodernebb telefonközponton keresztül nagy szakmai hozzáértéssel kezelnek – akár idegen nyelven is – havi 110-120 ezer megrendelést.

Cégünknél a diszpécserközpont dolgozóinak speciális feltételeknek kell megfelelniük. Legalább egy idegen nyelv ismerete, a kiváló kapcsolatteremtő és kommunikációs készség alapkövetelmény.

Munkatársainkat folyamatosan képezzük, külön figyelmet fordítva a szakma új, időszerű változásaira.

Dolgozóink a több éves szakmai gyakorlatuk alapján rutinosan és rugalmasan oldják meg a felmerülő problémákat, amelyek a személyszállítói tevékenység során naponta felmerülhetnek.

Jelenleg fejlesztés alatt áll, félcsendes-csendes címkiadó rendszer bevezetése, mely nagymértékben kényelmesebbé teszi illetve felgyorsítja utazóközönségünk taxi megrendelését és az utas gépkocsihoz jutását.